• Zato, ker želite obiskovalce, ki bodo postali vaši kupci,
  • zato, ker želite pridobiti nove kontakte za vaše tržnike,
  • zato, ker želite izgraditi seznam e-mailov ali prodati še več produktov,
  • zato ker želite povečati prepoznavnost vaše znamke? .

Od zdaj naprej, bodo s pomočjo učinkovite Googlove AdWords marketinške kampanje, vašo spletno stran obiskovali samo še kvalificirani potencialni kupci - torej takšni, ki se za vaše storitve ali izdelke resnično zanimajo.

External link opens in new tab or windowStoritev PovečajObisk.si je fleksibilen oglaševalski program, ki se bo z lahkoto prilagodil tudi vašim zahtevam.


11 razlogov, zakaj oglaševati s storitvijo PovečajObisk.si1.

Kupci lahko pridejo nemudoma!
Če je spletna stran ustrezno optimizirana za iskalnike, ponavadi traja tudi do 3 mesece da jo Google uvrsti med svoje rezultate.
S pomočjo PovečaObisk.si kampanje, bodo vaši kupci vaš oglas med iskalnimi rezultati videli že 48ur po naročilu kampanje.

2.

Uvrstitev na prvi strani
Ob vsakem vpisu določene ključne besede, se bo na prvi strani v iskalniku Google pojavil tudi vaš oglas. Ne pa tudi, če imate „samo“ dobro optimizirano spletno stran, saj ima lahko vaš konkurent še boljšo. Zatorej, nihče vam ne more zagarantirati prve pozicije v iskalnikih samo z dobro optimizirano spletno stranjo.

3.

Plačevanje samo za rezultate!
Vaši oglasi so prikazani tolikokrat kolikokrat se nekdo interesira za vašo ponudbo. To je lahko tudi več kot tisočkrat na mesec.
Najlepše je, ko plačate samo takrat, ko nekdo klikne na oglas!

4.

Prilagodljivi stroški
Vaš AdWords oglaševalski budžet je nastavljen tako, da nikoli ne preseže dnevnega limita. Pri tem natančno veste koliko plačujete za vaše oglaševanje.

5.

Neskončen doseg
Za brezplačno uvrstitev spletne strani na prvih straneh v iskalnikih je potrebno dvoje: ciljati na določeno ključno besedo in vložiti trud v optimizacijo vsebine po tej ključni besedi.
S pomočjo PovečajObisk.si kampanje, vas bodo kupci sedaj lahko našli preko večih ključnih besed, saj se boste pri vsaki pojavili na prvi strani! Te za vas najprej poiščemo, nato analiziramo in na koncu aktiviramo.

6.

Odlična povezanost
Preko 60% iskalcev na prvi strani v Googlu, vedno najprej pogleda desno kjer se nahajajo AdWords oglasi. Ti se s pomočjo dinamičnega sistema povezovanja ključnih besed pojavijo takrat, ko nekdo vpiše ključno besedo, ki se ujema naslovu vašega AdWords oglasa. S tem se seveda drastično poveča možnost, da bodo vaši kupci opazili vas in ne vašega konkurenta.

7.

Kvalificirani obiskovalci
Vaši AdWords oglasi se na prvi strani v Googlu prikažejo le takrat, ko nekdo v iskalnik vpiše nekaj kar vključuje tudi vaše ključne besede. Napišemo jih tako, da oglasi predstavljajo vašo ponudbo in da na njih kliknejo samo tisti obiskovalci, ki jih vaša ponudba zares zanima.

Več o tem v članku iz našega Bloga: External link opens in new tab or window“Naravni” rezultati v Googlu proti AdWords oglasom – V čem je razlika in kaj od tega je bolj pomembno za vaš posel?8.

Načrtovano oglaševanje
Vaši AdWords oglasi se lahko pojavijo, tudi samo takrat ko to želite. Če naprimer ne želite prejemati klicev izven vaših delovnih ur, potem lahko kampanjo aktiviramo tudi samo za določeno število ur, npr. od 9 h do 17h.

9.

Vidni celemu svetu!
Vašo kampanjo bomo nastavili tako, da se bodo oglasi prikazovali samo tistim potencialnim kupcem, ki si jih najbolj želite. Ne glede na to ali so iz Slovenije ali od kod drugod in ne glede na to kakšen jezik govorijo, oglasi se bodo prikazovali samo njim.

10.

Merljiva vrednost
Z nastavitvijo avtomatskega poročila o učinkovitosti vaše AdWords kampanje, lahko merite ali je vaša investicija v oglaševanje upravičena. Če ugotovite da temu ni tako, lahko kampanjo ustavite kadarkoli. Pri tem ima veliko vlogo tudi Googlova analitika, saj z njo lahko ugotovimo odkod obiskovalci so in kako učinkovita je vaša spletna stran pri konverziji klikov v morebitne končne kupce.

11.

Poceni marketinška raziskava
Stestirajte svoje marketinške ideje v nekaj minutah in ne v dneh, tednih ali mesecih.
 

Če želite izvedeti še kaj več ali nas povprašati o

pridobivanju kvalificiranih kupcev za vašo spletno stran

, nas vedno lahko kontaktirate preko kontaktnega obrazca, e-maila External link opens in new tab or windowinfo@povecajobisk.si ali preko telefona

080 33 39

.