Marketing nadzorna plošča


Marketing nadzorna plošča vam na enem mestu omogoča enostavno spremljanje klicev, povpraševanj, klikov in ogledov vseh vaših marketing kampanj, ki jih izvajate na spletu.


Enostavno boste izvedeli, koliko klicev ali povpraševanj ste zaradi promocije na spletu prejeli danes, včeraj, ali prejšnji mesec, ugotovili boste lahko ob kateri uri so vaši kupci preko spletne strani največkrat oddali povpraševanje, kateri promocijski kanali so bili pri tem najuspešnejši ter katere marketing kampanje so ustvarile največ ogledov in povpraševanj preko telefona ali e-pošte.
Spremljajte učinke marketing kampanj v realnem času


Podatke o količini klikov in ogledov vaših oglasov na spletu, obisku vaše spletne strani, ter količini klicev in povpraševanj, ki so posledica vaših marketing kampanj na spletu, vam v realnem času posredujemo v vašo marketing nadzorno ploščo, tedenska poročila pa lahko prejmete tudi po e-pošti.


Tako boste imeli na enem mestu zbrane vse podatke, na podlagi katerih boste učinkoviteje spremljali in usmerjali vaše marketing aktivnosti na spletu ter za pospeševanje prodaje vaših izdelkov in storitev na spletu izbirali tiste oblike promocije, ki vam prinesejo največ novih strank.
Storitev je za vas primerna če:


  • želite ugotoviti, koliko dosega imajo vaše marketing kampanje,

  • želite ugotoviti, koliko povpraševanj je posledica vaše promocije na spletu,

  • želite ugotoviti, kateri viri oglaševanja vam prinesejo največ novih strank,

  • želite natančneje izmeriti učinke in realne stroške vašega oglaševanja,

  • želite povečati učinkovitost vaših oglasnih kampanj in se z oglaševanjem usmeriti tja, kjer dobite (skupaj) največ povpraševanj in naročil.
Pošljite povpraševanje


Če želite natančneje meriti učinke vašega oglaševanja in promocije na spletu in imeti pregled nad prejetimi povpraševanji in klici potencialnih kupcev, ki so za vas izvedeli na spletu, nas pokličite na 080 3339 ali nam pišite na info@spletnik.si.Preglejte našo zbirko video vsebin in se naučite najboljših praks Google oglaševanja!
Celotna zbirka video vsebin je dostopna na našem YouTube kanalu

Kako Google določa ceno na klik (CNK) in razvršča oglase?


ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Google AdWords strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna