GOOGLE ANALYTICS

Pri vodenju vaših oglaševalskih aktivnosti je pomembno, da se zanašajte na prave podatke in ne na občutke. Naši strokovnjaki za Google storitve in spletno oglaševanje vam bodo nastavili sistem za spremljanje spletne statistike. Določili bodo relevantne cilje in nastavili prave kazalce uspešnosti ter pripravili pregledna poročila, na podlagi katerih boste v vsakem trenutku vedeli, kako potekata vaše spletno trženje in prodaja in kako ju usmerjati v nadaljevanju.
Paketi za vzpostavitev naprednega merjenja

Naša ekipa vam postavi in vodi enega najbolj razširjenih in dovršenih sistemov za spremljanje statistike, Google Analytics. Čeprav Google Analytics projekt prilagodimo vašim potrebam, delujemo po v okviru ustaljenega postopka za izboljšavo spletnih strani.

Kako vam lahko še pomagamo pri načrtovanju Google Analytics aktivnosti?

Svetovanje
Področje Google Analytics redno spremljamo. Imamo bogate izkušnje in usposobljeno ekipo za vodenje projektov spletne analitike. Prizadevamo si naročnike obveščati o vseh novostih iz področja Google Analytics in pomagamo pri izboljšavah vaših spletnih mest in spletnega marketinga.  

Izvedba in revizija
Napačne odločitve lahko resno škodijo vašemu uspehu na spletu. Z izvedbo in revizijo vaših obstoječih analitičnih postopkov želimo, da se podobnim napakam izognete in da razpolagate z zanesljivimi podatki. Vaš obstoječi račun skrbno pregledamo in predlagamo ter izvedemo izboljšave. Na vaših spletnih straneh odpravimo težave, ki ovirajo točno zbiranje podatkov.

Nastavitve računa
Nastavitev sistema Google Analytics je enostavno opravilo, pri enostavnih, nezahtevnih straneh. Pri zapletenih straneh in zahtevnejših ciljih pa na pomoč priskočimo mi. Poleg tega, da poskrbimo za to, da so podatki za merjenje točno nastavljeni, nastavimo sistem merjenja z vsemi funkcijami, ki so potrebne za odlično delovanje Google Analytics računa: poročila, cilji in marketing lijaki, opozorila itd. Ponujamo strokovno nastavljen račun, ki zajema najpomembnejše funkcionalnosti:

  • nastavitev računa
  • nastavitve ciljev in marketing lijakov
  • označevanje strani
  • nastavitev filtrov
  • sledenje e-nakupnih poti
  • sledenje odzivov na vaših družabnih omrežjih
  • poročila   

Želite izvedeti kako lahko z našo pomočjo vzpostavite popoln Google Analytics sistem ali izboljšate obstoječega?

 


Preglejte našo zbirko video vsebin in se naučite najboljših praks Google oglaševanja!
Celotna zbirka video vsebin je dostopna na našem YouTube kanalu

Kako Google določa ceno na klik (CNK) in razvršča oglase?


ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Google AdWords strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna