STE NOVI PRI PPC (CNK) OGLAŠEVANJU?

Zakup ključnih besed

CNK (cena na klik) oglaševanje ali oglaševanje, kjer plačujete za posamezni klik, je dovršen sistem spletnega oglaševanja, ki omogoča prikaz ponudbe specifičnim ciljnim skupinam na internetu. Cilj je pridobivanje (kvalitetnih) kvalificiranih kupcev.

Oglasi se pojavljajo v iskalniku Google (na vrhu strani ali na desni strani iskalnika) in preusmerjajo potencialne kupcev na ciljno destinacijo (spletno stran, spletno trgovino, blog) na internetu.

Pri zakupu ključnih besed na Googlu (CNK oglaševanju) plačujete samo takrat, ko nekdo resnično klikne na vaš oglas!

Google oglaševanje je cenovno fleksibilno, višina sredstev ki jih boste namenili za oglaševanje, pa je pod vašim nadzorom. Cena na klik je taka, kakršno določite vi. Med kampanjo lahko ceno na klik oglasa tudi spreminjate oziroma jo prilagajate vašim ciljem. Ceno nastavite glede na različne dejavnike (čas, kraj, jezik, zakup ključnih besed, dnevni limit, število konkurentov), ki bodo vplivali na končno pozicioniranje vaše oglasa v google iskalniku.

Če se za neko ključno besedo pojavlja več oglasov različnih podjetij, bo na vrhu tisti, ki Googlu takrat ponuja največji znesek na posamezni klik in tisti, ki ima najbolj kvaliteten oglas.

Ali pri zakupu ključnih besed sploh potrebujete našo pomoč?

Z optimizacijo AdWords oglaševalske kampanje, rednim spremljanjem statistike in prilagajanjem CNK-ja glede na trenutno stanje na trgu, vam pri PovečajObisk.si omogočamo, da za vaš vložen oglaševalski denar iztržite največ. Pri nas se kampanj, kjer prihodek ni zagotovljen, ne lotevamo, zato predhodno preverimo smislenost oglaševalske kampanje. Pomagamo vam izbrati prave ključne besede in sestaviti optimiziran oglas, ki bo v Google oglaševalskem omrežju bil izjemno učinkovit.

Želite izvedeti več? Preberite 10 razlogov za oglaševanje na Googlu.  

Vašo oglasno kampanjo prepustite našim Google AdWords certificiranim strokovnjakom!
 
Naslednji korak?

Ko izpolnite obrazec za povpraševanje vas bodo naši svetovalci  poklicali. Za vas bomo pripravili optimalno rešitev. PovečajObisk.si vam omogoča fleksibilnost. Vsako oglaševalsko kampanjo lahko precizno usmerimo na tisti tržni segment, ki je za vaš posel najbolj dobičkonosen. Paketi oglaševanja so lahko klasični (s predhodno določeno CNK) ali fleksibilni.

Preglejte našo zbirko video vsebin in se naučite najboljših praks Google oglaševanja!
Celotna zbirka video vsebin je dostopna na našem YouTube kanalu

Kako Google določa ceno na klik (CNK) in razvršča oglase?


ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Google AdWords strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna