SPLETNO OGLAŠEVANJE NA ISKALNIKIHSpletno oglaševanje na iskalnikih

Predstavili vam bomo osnovno razliko med dvema možnostma spletnega oglaševanja na iskalnikih:  Google oglaševanje in prodajna optimizacija strani.

Veliko je ponudnikov, ki zagovarjajo en ali drug stvar, mi pa smo zagovornik obeh metod spletnega oglaševanja. V kombinaciji teh dveh storitev si možnosti za povečanje obiska in višjih pozicij še povečate. Google oglaševanje vam služi kot orodje za definicijo najbolj relevantnih ključnih besed, ki jih nato s pomočjo optimizacije strani optimiziramo.

Google oglaševanje

Google oglaševanje dejansko pomeni zakup ključnih besed na Google iskalniku. Gre za besede, ki so v skladu z vašo ponudbo in jih želite izpostaviti. V samo oglasno kampanjo vključimo širok nabor ključnih besed, oblikujemo oglase in kampanjo spremljamo. Google oglaševanje vam omogoča, da vašo spletno stran izpostavite z večimi besedami, kot pri optimizaciji.

Tako oglaševanje na internetu  vam čez noč prinese prva mesta v iskalnikih.

Torej, si želite čez noč na prvo stran? Pokličite nas!

Morate pa se zavedati dejstva, da gre za plačljivo storitev, ki se obračuna na klik. Torej, vsakič ko nekdo klikne na vaš oglas se vam klik odšteje. Sami prikazi oglasov so brezplačni. Kar je odlično za branding, ki ga lahko gradite z Google oglaševanjem. Strošek nastane šele takrat, ko obiskovalec že pride na vašo spletno ali vstopno stran. S to storitvijo vam na spletno stran pripeljemo več obiskovalcev, ki jih bo zanimala vaša ponudba.

Oglaševanje je zasnovano tako, da je povezava iz oglasa vezana na tisto podstran, kjer se iskana ponudba nahaja.

Google oglaševanje na internetu je namenjeno tistim, ki si želite kratkoročne rešitve za hitro povečanje obiska na spletni strani, še posebej, če gre tu za več kot samo 10 ključnih besed!

Optimizacija strani

Optimizacija strani pomeni, da vašo spletno stran prilagodimo iskalnikom tako, da jo bodo uvrščali višje med naravnimi rezultati. Optimizacija strani je dolgotrajen postopek, ki nam prinaša rezultate na dolgi rok. Za razliko od Google oglaševanja so rezultati vidni šele čez nekaj dni, tednov, mesecev. Odvisno od tega v kakšnem stanju je vaša spletna stran v tem trenutku.

Potrebno je omeniti dejstvo, da je število ključnih besed tukaj omejeno (za razliko od oglaševanja na Googlu).

Optimizacija strani vpliva na kakovost spletne strani, ki vpliva na ceno klika pri Google oglaševanju.

Primer:

Spletna stran, ki ima oceno kakovosti 4/10 plača za klik 0.60€, tista z oceno kakovosti 7/10 pa plača za klik 0.30€. Razlika je očitna. Za isti denar bomo na spletno stran z  višjo oceno kakovosti pripeljali več obiskovalcev.


Pri optimizaciji vam ne moremo obljubiti, da vas bomo čez noč izstrelili med zvezde. Lahko pa vam obljubimo to, da bomo vašo internetno stran naredili iskalnikom prijazno. Bistvo optimizacije je relevantna vsebina, ki vam omogoča boljše pozicije in bolj učinkovito uporabniško izkušnjo. Poleg vsega pa si boste s strani kupcev pridobili še večji ugled, saj vam bodo bolj zaupali. Naše izkušnje že kažejo tako.  Z optimizacijo si torej utirate pot na prve strani, a vedeti morate, da pot zahteva veliko truda. Optimizacija vam pomagati tudi pri oceni kakovosti, ki je pomembna tako za naravno uvrščanje kot za ceno na klik, ki jo plačate v sklopu Google oglaševanja.

Optimizacija strani je namenjena vsem, ki si želite na internetu zaslužiti in pridobivati na ugledu!

Za lažje razumevanje poglejte v našo video učilnico.
Torej, katero spletno oglaševanje na iskalnikih je najboljše?
Najboljša je kombinacija obeh storitev
! Zakaj?

  • Google oglaševanje vam omogoča, da oglašujete na vse ključne besede, ki so za vas pomembne. Na podlagi oglaševanja določimo tiste, ki jih je najbolj primerno optimizirati.

  • Optimizacija strani vam poleg višjih pozicij med naravnimi rezultati dvigne oceno kakovosti strani, ki vpliva na ceno klika pri Google oglaševanju.

  • Z optimizacijo strani vašo spletno stran postavimo na prva mesta v iskalnikih, za tiste najbolj relevantne besede. Z Google oglaševanjem izpostavimo tiste, ki jih z optimizacijo nismo. Tako je vaša spletna stran maksimalno vidna na spletu.

Tako Google oglaševanje kot optimizacija strani sta del naše ponudbe.

Pišite nam ali pa nas pokličite. Google in SEO strokovnjaki vam bodo z veseljm priskočili na pomoč! hkrati pa vam bodo svetovali najbolj optimalno rešitev za vaše oglaševanje na internetu.


Preglejte našo zbirko video vsebin in se naučite najboljših praks Google oglaševanja!
Celotna zbirka video vsebin je dostopna na našem YouTube kanalu

Kako Google določa ceno na klik (CNK) in razvršča oglase?


ODDAJ NEOBVEZUJOČE POVPRAŠEVANJE!

Izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.
Polja označena z zvezdico (*) so obveznaVašo zasebnost 100% spoštujemo!

Vaših podatkov ne bomo nikoli zlorabili ali posredovali tretjim osebam.


 

ŽELITE PRIVABITI VEČ POTENCIALNIH KUPCEV NA VAŠE SPLETNO MESTO?
Zahtevajte brezplačno svetovanje Google AdWords strokovnjakov še danes!

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna